Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Імена трьох кандидатів на посаду керівника Антикорупційного бюро назвуть у березні

Імена трьох кандидатів на посаду керівника Антикорупційного бюро назвуть у березні
159040 ПЕРЕГЛЯДІВ

Кадрова комісія, яка обиратиме трьох кандидатів на посаду голови Національного антикорупційного бюро розпочала свою роботу.


Кадрова комісія, яка обиратиме трьох кандидатів на посаду голови Національного антикорупційного бюро розпочала свою роботу. Робота комісії буде розділена на декілька етапів під час яких буде скорочуватись кількість претендентів на вакантну посаду. На першому етапі будуть розглядатись заявки усіх претендентів, а їх, нагадаємо, подало 182 людина. Після цього кількість кандидатів буде скорочена, а з претендентами, які пройшли перший етап буде проведено більш детальну співбесіду.
Після цієї співбесіди кадрова комісія залишить трьох кандидатів, які будуть поданні на перегляд президенту України Петру Порошенко, а він, у свою чергу, вибере одного кандидата якого має затвердити більшістю голосів Верховна рада. За словами Євгена Захарова, який входить в конкурсну комісії і є секретарем комісії , імена трьох претендентів на посаду буде оголошено не раніше березня. «Кадрова комісія прийматиме рішення щодо подання президенту України трьох претендентів на посаду голови Національного антикорупційного бюро не раніше березня. »,- заявив він. За його слова термін подання претендентами резюме закінчився 11 лютого і уже наступного дня комісія розпочала свою роботу. Євген Захаров повідомив, що перші 35 відсканованих резюме кандидатів уже опубліковані на офіційному сайті президента України. Нагадаємо, що Верховна рада прийняла закон про створення Національного антикорупційного бюро України, яке повинне боротись із корупцією у найвищих ешелонах влади. У даному законі йдеться, що керівника бюро буде призначати президент із трьох кандидатів, які йму подасть кадрова комісія.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео