Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Не свята трійця: сьогодні затримано трьох хабарників у погонах

Не свята трійця: сьогодні затримано трьох хабарників у погонах
212089 ПЕРЕГЛЯДІВ

«Як можна обороняти вежу, якщо всередині є зрадники» - казав Лао Цзи, перефразовуючи його слова: «Як можна будувати нові правовідносини, якщо в державі є хабарники?»


«Як можна обороняти вежу, якщо всередині є зрадники» - казав Лао Цзи, перефразовуючи його слова: «Як можна будувати нові правовідносини, якщо в державі є хабарники?».
Мабуть, злочинами серед працівників міліції – нікого вже не здивуєш: сьогодні у Київській області було затримано трьох міліціонерів за хабарництво. Працівники правоохоронний органів підозрюються у порушенні карного кодексу, а саме статті 189, частини другої: вимагання передати чуже майно з погрозою обмеження прав, свобод і інтересів потерпілого.
Працівники прокуратури Київської області встановили, що хабарники належать до Переяслав-Хмельницького міського відділку міліції. Усі три – займають керівні посади.
Сума хабаря, що вимагали ці не доблесні представники закону – 15 тисяч гривень. На даний момент слідство продовжується. Справу міліціонерів досі не передано у суд, адже зараз ще продовжується обшук підозрюваних за місцем роботи, а також за місцем проживання.
Усі три правопорушники зараз знаходяться під вартою. Експерти заявляють, що хабарникам «світить» тюремне ув’язнення до семи років.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео