Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Верховна Рада вирішить долю суддів часів Януковича

Верховна Рада вирішить долю суддів часів Януковича
106137 ПЕРЕГЛЯДІВ

4 березня під час пленарного засідання Верховна Рада вирішуватиме питання дозволу на затримання суддів Печерського суду, які скомпрометували себе за часів влади Віктора Януковича


4 березня під час пленарного засідання Верховна Рада вирішуватиме питання дозволу на затримання суддів Печерського суду, які скомпрометували себе за часів влади Віктора Януковича.
Депутати Верховної Ради мають проголосувати, чи дають вони згоду на затримання Оксани Царевич, Сергія Вовка та Віктора Кицюка. Головна проблема в цьому аспекті – з суддів досі не зняли недоторканність, тому притягнути їх до кримінальної відповідальності за таких умов дуже складно. 3 березня через бійку в парламенті таке рішення прийняти не змогли і відклали його до 4 березня. Про це доповів радник голови МВС Антон Геращенко
Підозрюваних у державних злочинах депутатів Геращенко застеріг від спроби втекти, оскільки навіть якщо фізично через наявність недоторканності їх не зможуть затримати, репутація назавжди буде зіпсована.
Судді, які займалися розкриттям гучних справ під час режиму Януковича і скомпрометували себе, підлягають затриманню для з’ясування їхньої вини.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео