Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Убивча доповідь вийде величезним тиражем

Убивча доповідь вийде величезним тиражем
53118 ПЕРЕГЛЯДІВ

Доповідь, над якою працював політик Борис Нємцов «Путін. Війна» буде опубліковано. Таку обіцянку дав його товариш і колега, опозиціонер, Ілля Яшин


Доповідь, над якою працював політик Борис Нємцов «Путін. Війна» буде опубліковано. Таку обіцянку дав його товариш і колега, опозиціонер, Ілля Яшин. Він розповів про це в ніч убивства Нємцова. Саме вона [доповідь], на думку багатьох політиків, у тому числі Президента Петра Порошенка, стала причиною зухвалого та жорсткого вбивства опозиціонера.
Борис Єфимович збирав інформацію, яка підтверджувала факт причетності російських військових до збройного конфлікту в Україні. Міноборони Росії неодноразово спростовувало подібні заяви.
Доповідь містить навіть данні батьків загиблих в Україні солдатів.
У квартирі Нємцова на Малій Ординці було проведено обшук, правоохоронці вилучили всі документи та комп’ютер. Та Яшин стверджує, що вся інформація захищена і він знає спосіб її відновлення. Сам Нємцов зауважував при їх розмові, аби скомпонувати всі дані, що будуть розтиражовані великою кількістю копій, йому потрібен місяць.
На жаль, політик так і не встиг цього зробити. Нагадаємо, Борис Нємцов був убитий у ніч з 27 на 28 лютого біля Кремля. Помер раптово від чотирьох кульових поранень. Убивцю досі шукають. Його було поховано на Троєкуровському кладовищі 3го березня. Провести в останню путь прийшла не одна тисяча людей

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео