Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Тетяна Чорновол заявила, що не треба освітлювати корупцію у новинах

Тетяна Чорновол заявила, що не треба освітлювати корупцію у новинах
212177 ПЕРЕГЛЯДІВ

Народний депутат України Тетяна Чорновол заявила, що не слід розголошувати у телепередачах випадки, так званої «малої корупції»


Народний депутат України Тетяна Чорновол заявила, що не слід розголошувати у телепередачах випадки, так званої «малої корупції». Що вона мала на увазі?
«Наша країна і справді, потерпає від хабарів та інших тіньових заробітків. Та це відбувається не тільки серед поважних чиновників: прості громадяни можуть теж переступати межу законів. Щодня відкривається купа кримінальних проваджень, але не слід усе розголошувати. Якщо кожен пересічний українець буде знати, що 2 бійця в окопі посварилися через продану гуманітарку – то про який мир та злагоду тут може іти мова? Така гола правда пересилить навіть російську пропаганду» - каже Тетяна.
Вона наголошує на тому, що інформація про боротьбу з корупцією не повинна приховуватись, але й поширювати негатив про простих українців надмірно не треба.
Як запевняє Чорновол, такий бруд, як корупція існує, але з ним треба боротися на правозахисному рівні, а не розводити паніку у ЗМІ. «Кожному журналісту, перед тим, як опублікувати матеріал про корупцію, треба пройти рівень само цензури і визначити доцільність і користь статті» - додає Тетяна.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео