Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Волонтери-шахраї отримають по заслугах

Волонтери-шахраї отримають по заслугах
185689 ПЕРЕГЛЯДІВ

Антон Геращенко, радник голови відомства, заявив, що особи злодіїв, які збирають кошти під виглядом волонтерів, обов’язково будуть встановлені та покарані


Щоденно вулицями столиці, станціями метрополітену та вагонами метро сунуть псевдоволонтери, які нібито збирають кошти на допомогу бійцям АТО. Насправді ж кошти йдуть по кишеням. Визначити справжнього волонтера серед безлічі шахраїв не так уже й складно – він повинен мати посвідчення, договір, контакти з пунктами, до яких ідуть зібрані кошти. На жаль, перевірити наявність вищеназваного не завжди вдається. Шахраї продовжують обдурювати небайдужих.
У МВС плідно займаються цим питанням. Антон Геращенко, радник голови відомства, заявив, що особи злодіїв, які збирають кошти під виглядом волонтерів, обов’язково будуть встановлені та покарані.
Тим людям, які дійсно хочуть допомагати захисникам із АТО, але переймаються, якби не бути ошуканим, він порадив не давати гроші тим, кому не довіряєте. Не варто витрачати їх даремно. Краще звернутися до тих, хто за період Майдану робив добрі справи. У інтернеті, у Facebook є звіти, є історія, що ясно показує волонтерів, чия діяльність дійсно допомогла бійцям.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео