Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Мінус монополіст – плюс до державних коштів: ліквідовано скандальні Укрекоресурси

Мінус монополіст – плюс до державних коштів: ліквідовано скандальні Укрекоресурси
26652 ПЕРЕГЛЯДІВ

Сьогодні Айварас Абромавічус повідомив у своєму Твіттері про ліквідацію держпідприємства "Укрекоресурси"


Сьогодні Айварас Абромавічус повідомив у своєму Твіттері про ліквідацію держпідприємства "Укрекоресурси". Дане підприємство займалося створенням умов для збору, транспортування та утилізації вторинної сировини. Нагадаємо, що Укрекоресурси працюють в Україні з 2001 року, а до 2012 року у підприємця на рахунку було 26 представницьких органів по всій Україні та три комплекси по відпрацюванню відходів.
Айварас Абромавічус звітує, що дане підприємство проводило курс монопольної політики бізнесу. Крім того, усі ділові партнери не раз скаржилися на корупційний підхід ведення справ" Укрекоресурсів".
Крім того, Укрекоресурси в свій час звинувачувалися Американською торгівельною палатою та бізнес асоціацією Європи у тому, що не виконують своїх зобов’язань перед партнерами. Стало відомо, що дане підприємство збирало кошти на утилізацію пластикової тари. Потрібна сума була знайдена, проте питання утилізації ще досі не вирішено.
В уряді зазначають, що зараз "Укрекоресурси" про свій дохід звітували лише за 2013 рік, де чистий прибуток підприємства становив близько 4 млн гривень, а чистий дохід трохи більше 84 мільйонів гривень.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео