Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Наталя Яресько впевнена, що не політики, а сам народ повинен долати корупцію в Україні

Наталя Яресько впевнена, що не політики, а сам народ повинен долати корупцію в Україні
238742 ПЕРЕГЛЯДІВ

Міністр фінансів Наталя Яресько заявила, що викоренити корупцію в економіці повинні не високопосадовці, а самі українці. Міністр впевнена, що зараз є усі підвалини думати, що саме такий розвиток подій є можливим в Україні


Міністр фінансів Наталя Яресько заявила, що викоренити корупцію в економіці повинні не високопосадовці, а самі українці. Міністр впевнена, що зараз є усі підвалини думати, що саме такий розвиток подій є можливим в Україні.
«Наш народ сьогодні натхненний змінами, ще ніколи не був настільки згуртованим, що б забезпечити цю саму реалізацію реформ і розпочати власноруч боротися з корупцією», каже Наталя Яресько.
За її словами – це своєрідний рівень боротьби з російською окупацією: «Українці, як ніколи прагнуть перейти до європейських стандартів. Тому зараз найсприятливіші умови, щоб викоренити корупцію, як рудимент минулого».
Щодо політики уряду в цій сфері, міністр зазначила, що КабМін знаходиться під великим тиском з боку усіх структур, адже подолати ту корупцію, що створив режим Януковича – далеко нелегка справа.
На особистий погляд Наталі Яресько, українська влада повинна проявити ряд політичних ініціатив, як-от змінити умови ведення бізнесу, порядок електронних закупівель, а також зробити роботу держпідприємств більш прозорою.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео