Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Корупціонери залишилися без права на владу

Корупціонери залишилися без права на владу
26684 ПЕРЕГЛЯДІВ

Україну вважають найбільш корумпованою країною Європи. Європейські експерти заявили, що незважаючи на зміну влади – наша держава продовжила залишатися на тій же позиції, що й до перевороту


Україну вважають найбільш корумпованою країною Європи. Європейські експерти заявили, що незважаючи на зміну влади – наша держава продовжила залишатися на тій же позиції, що й до перевороту.
Незважаючи не це, Президент України Петро Порошенко заявляє, що побачив певний прогрес у боротьбі з корупцією. Він зазначає, що тепер влада ні в якому разі не буде підтримувати корупціонерів: «Чи є у нас зараз в Україні корупція? На жаль, так. І ми не можемо спрогнозувати, коли цей період завершиться. Єдине, що зараз держава може гарантувати, так це те, що більше уряд не буде підтримувати нечесних чиновників. Зараз працюють окремі корупційні схеми старої влади часів Януковича, проте я зі свого боку ні в якому разі їх не підтримую. Більше того, вважаю за потрібне негайно боротися з усіма проявами корупції серед чиновництва».
Порошенко запевняє, що ніхто більше не буде «прикривати» корупціонерів серед високопосадовців.
Зараз Україна займає 142 місце за рівнем корупції у світі. Це найгірший показний у Східній Європі та Середній Азії. Нижче стоять тільки три пострадянські країни: Таджикістан, Узбекістан та Туркменістан. Навіть Росія випереджає поки що Україну у цьому списку.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео