Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Як УкрЗалізниця почала мстити тим, хто повідомив уряд про корупцію

Як УкрЗалізниця почала мстити тим, хто повідомив уряд про корупцію
185727 ПЕРЕГЛЯДІВ

Ще на початку березня Арсеній Яценюк усунув з керівної посади директора Південно-Західної залізниці Олексія Кривопішина. Причиною всього стало зловживання посадою пана директора


Ще на початку березня Арсеній Яценюк усунув з керівної посади директора Південно-Західної залізниці Олексія Кривопішина. Причиною всього стало зловживання посадою пана директора.
«Назловживав» Кривопішин на стільки, що вистачило йому побудувати цілий готельно-спортивний комплекс в Україні. Гроші УЗ пішли майже на благу справу: пан Олексій подарував комплекс своїй дочці.
Уряд такого широкого жесту не зрозумів і ще 4 березня Арсеній Яценюк заявив, що відкриється кримінальне провадження по відношенню до чиновника. Сам же Кривопішин не приховує, що в колах чиновництва УкрЗалізниця завжди розглядалася, як добрий спосіб нажитися.
Попри усі гучні заяви, пан Олексій фактично залишається керівником Південної УкрЗалізниці. Крім того, він вже почав приймати міри, щодо працівників, які повідомили про його махінації провладним структурам.
Зараз на прохідній до офісу УЗ лежать портрети тих, кого не можна пускати на роботу, а одну жінку, яка давала свідчення навіть виселили з гуртожитку, який надає підприємство.
Як відреагував уряд на дії Кривопішина – поки що не відомо.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео