Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

«Олігархи не будуть більше блокувати рішення про боротьбу з корупцією», - Парубій.

«Олігархи не будуть більше блокувати рішення про боротьбу з корупцією», - Парубій.
26704 ПЕРЕГЛЯДІВ

Андрій Парубій розповідає: «Олігархам не вигідні антикорупційні закони, тому, весь процес затягувався. 


Боротьба з олігархами стала домінуючою в Україні. Більше того, в народі термін олігарх стан тотожним слову «злочинець», «корупціонер».
Андрій Парубій розповідає: «Олігархам не вигідні антикорупційні закони, тому, весь процес затягувався. Ми же боремося за очищення влади, уряду та інших управлінських кіл від корупції. Вони, олігархи, тримаються своїх величезних прибутків. Всім відомо, як вони прийшли до своїх величезних капіталів, але їх гроші не будуть тепер вирішувати бути в Україні антикорупційним законам чи ні».
За словами політика, сьогоднішній уряд ліквідував ту саму критичну масу, яка не давала повного ходу прийняттю антикорупційних мір в Україні.
«Зараз у ВРУ знаходяться люди, які пройшли Майдан, були на передовій в АТО. Їм точно не цікаве, як у того чи іншого чиновника не виходитиме провернути корупційну схему», - зазначає Парубій.
За його словами, одного усунення олігархів від влади – недостатньо. Слід далі розробляти кроки по ліквідації впливу сучасних магнатів на місцеве самоврядування.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео