Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Антикорупційне бюро шукає співробітників

Антикорупційне бюро шукає співробітників
106415 ПЕРЕГЛЯДІВ

Всі вакансії опубліковані на офіційному сайті антикорупційного бюро. Конкурс триває з 27 квітня по 7 травня.


Антикорупційне бюро майже укомплектовано: є голова, є ті, хто готові розслідувати найшокуючі корупційні схеми, але все ж таки когось у цьому списку не вистачає: АБ на особистому порталі відкрило список посад. Тут не потрібна спеціальна підготовка чи юридична освіта. Шукає Антикорупційне бюро бухгалтерів, осіб, які спеціалізуються на зв’язках з громадкістю та ЗМІ, начальника відділу документообігу, а також керівника інформаційно-аналітичних схем. І це, зауважимо – не повний список.
Всі вакансії опубліковані на офіційному сайті антикорупційного бюро. Конкурс триває з 27 квітня по 7 травня. Згідно закону персонал НАБ буде складатися з 700 осіб. Крім того, Главою антикорупційного бюро ініційовано створення регіональних підрозділів антикорупційного бюро. Проте, питання зараз перебуває у стані дискусії.
Нагадуємо, що 16 квітня Петро Порошенко призначив головою НАБ Артема Ситника. Першим заступником назначено грузинського реформатора, колишнього заступник генерального прокурора Грузії Гізо Углаву.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео