Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Чому комітет з питань протидії корупції хоче зняти керівництво МВС?

Чому комітет з питань протидії корупції хоче зняти керівництво МВС?
79918 ПЕРЕГЛЯДІВ

Нещодавно стався інцидент – жорстоко побили журналістів, які проводили незалежне розслідування, щодо нерухомої власності заступника міністра внутрішніх справ-керівника апарату МВС Сергія Чеботаря. 


Нещодавно стався інцидент – жорстоко побили журналістів, які проводили незалежне розслідування, щодо нерухомої власності заступника міністра внутрішніх справ-керівника апарату МВС Сергія Чеботаря. Проте репортаж зробити не вдалося – невідомі напали на знімальну групу, розтрощили техніку, побили журналістів. Осіб, що скоїли напад – не встановлено. Слідство триває і досі.
За справу взявся Комітет з питань боротьби та протидії корупції. Єгор Соболєв вимагає, щоб у випадку, якщо справу нападу не буде розкрито – слід звільнити керівництво МВС.
«Ми вимагаємо правди. Ще тиждень будемо чекати інформації від міністра внутрішніх справ, щодо розслідування. Щоб все було справедливо та незаангажовано просимо усунути від виконання обов’язків пана Чеботаря на час розкриття справи. Якщо відповідної реакції ми не побачимо – то комітет Верховної Ради з питань боротьби та протидії корупції буде вимушений прикласти зусиль, щоб «верхівку» МВС було усунуто», - публічно зазначає на своїй сторінці у фейсбуці Єгор Соболєв.
Народний депутат зазначає, що Комітет готовий братися за справу такої складності і ні в якому разі не збирається відступати: «Ми не втомимося та не зупинимося. Саботажників буде покарано», - повідомляє політик.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео