Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Кого будуть набирати в Антикорупційне бюро?

Кого будуть набирати в Антикорупційне бюро?
53357 ПЕРЕГЛЯДІВ

Після виборів глави, в антикорупційному бюро ажіотаж: на вакантні посади призначено конкурс. Бажаючих зайняти місце – аж 613 осіб, зважаючи на те, що відкритими залишаються лише 100 робочих місць


Після виборів глави, в антикорупційному бюро ажіотаж: на вакантні посади призначено конкурс. Бажаючих зайняти місце – аж 613 осіб, зважаючи на те, що відкритими залишаються лише 100 робочих місць. Тим не менш вже на даний момент кандидатури 96 претендентів. Причини – різні: хтось не надав повний пакет документів, хтось не відповідає вимогам, а хтось взагалі подав заявку пізніше зазначеного терміну.
Кого ж все ж таки будуть обирати до антикорупційного бюро?
Ще вчора Верховна рада України затвердила особливий закон, який стосується призначення кандидатів на посаду. Новий законопроект №2492 регламентує, що всі члени Національного антикорупційного бюро не повинні належати до будь-якої партії, а також приймати участь у виборчих процесах.
Тим не менш, це, звісно, головне, але не єдине обмеження. Всі претенденті будуть проходити кваліфікаційних тест. кий включатиме тестування на знання законодавства, психологічне тестування, тестування загальних здібностей, а для посад начальницького складу - також тестування з фізичної підготовки. А заключним етапом стане особисте інтерв’ю.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео