Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Верховній раді готові надати звіт щодо боротьби з корупцією

Верховній раді готові надати звіт щодо боротьби з корупцією
53316 ПЕРЕГЛЯДІВ

«Я спілкувався з Володимиром Гройсманом і він запевнив, що надасть змогу зачитати звіт, щодо проведено роботи у сфері боротьби з корупцією», - розповідає глава робочої групи з питань вивчення інформації про корупцію в уряді, Борислав Береза


«Я спілкувався з Володимиром Гройсманом і він запевнив, що надасть змогу зачитати звіт, щодо проведено роботи у сфері боротьби з корупцією», - розповідає глава робочої групи з питань вивчення інформації про корупцію в уряді, Борислав Береза.
Політик підкреслив, що зібрана інформація є комплексною, хоча і займе часу уваги не так багато.
Зокрема будуть висвітлені факти, які подав на розгляд колишній керівник Державної фінансової інспекції Микола Гордієнко. Нагадуємо, що 18 березня чиновник звинуватив уряд Арсенія Яценюка у проведенні корупційних схем. Політики відзначали, що цифри, які наводив Гордієко були «захмарні», як для тих сум, що теоретично могли стягнути з бюджету урядовці за рік. Вже 15 травня Борислав Береза заявив, що особисто Арсеній Яценюк не має бути притягнений, як корупціонер, адже перевірка показала, що прем’єр-міністр «чистий», проте такий хід подій не виключає відповідальності за осіб, кого Арсеній Яценюк набрав до Кабінету міністрів.
Загалом робоча група Верховної ради з питань корупції виявила порушень у країні на 3, 2 мільярди гривень. Цей пункт також буде висвітлено у звіті.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео