Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Це махінатори, друже

Це махінатори, друже
186347 ПЕРЕГЛЯДІВ

Корупція буває не лише серед чиновників та бюрократів, в повсякденному житті нас підстерігає не менше небезпек


Корупція буває не лише серед чиновників та бюрократів, в повсякденному житті нас підстерігає не менше небезпек. Правду казали депутати, що навіть у тому випадку, якщо держава буде ще пильніше контролювати корупцію – махінатори «винайдуть» ще хитріші схеми. З однією з таких ви можете познайомитися просто зараз: у Вінниці псевдо-роботодавці витягують зі студентів гроші.
«В Інтернеті було оголошення, про те, що шукають продавців-косультантів в новий магазин одягу. Пошукала назву в «гуглі» - такого магазину пошуковик не знайшов. Думаю, добре, все ж таки нещодавно ж відкрився. Пішла на співбесіду. Все було добре, пара стандартних запитань, після яких сказали, що мене беруть. Єдине, що попросили зробити – одразу оплатити форму. 200 гривень. Я заплатила. Декілька днів мені взагалі ніхто не дзвонив, я сама потім вирішили зв’язатися з роботодавцями – не відповідають», - розповідає жертва шахрайства.
Своєю пригодою, нажаль, не вдалою жінка поділилися в соціальній мережі. Як не дивно – вона не була першою. У коментарях одразу почали відписуватися люди, які теж «повелися» на оголошення. Одному пропонували роботу охоронця і просили теж 200 гривень за укладення договору, інший – вже пробував дзвонити з іншого номеру, проте, «роботодавці» не відповіли.
Зараз жертви шахрайства хочуть спільно розібратися з махінаторами.
«Я виставляю дані псевдо-роботодавців та адресу їх офісу. Туди вже треба іти з міліцією», - зазначають потерпілі.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео