Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Прокуратура забезпечила надходження до бюджету 4,2 млн грн несплаченого ПДВ

Прокуратура забезпечила надходження до бюджету 4,2 млн грн несплаченого ПДВ
408387 ПЕРЕГЛЯДІВ

За процесуального керівництва Київської обласної прокуратури до бюджету забезпечено відшкодування товариством 4,2 млн гривень податку.

 За даними слідства, директор товариства з обмеженою відповідальністю умисно ухилився від сплати податку на додану вартість.

 Він укладав договори з установами й організаціями комунальної та державної власності щодо ремонту, технічного обслуговування та спостереження за протипожежним обладнанням і системами пожежної сигналізації.

 Після надходження бюджетних коштів на рахунки товариства, директор не відобразив господарські операції в податковій звітності за договорами 2023 року.

 Внаслідок цього до бюджету не надійшло 4,2 млн грн. 

У рамках кримінального провадження завдані збитки відшкодовано в повному обсязі. 

Наразі матеріали досудового розслідування направлено до суду з клопотанням про звільнення від кримінальної відповідальності у зв’язку із повним відшкодуванням збитків.

 Досудове розслідування здійснювалося детективами ТУ БЕБ у Київській області. 

          Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео