Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Вихованці сєвєродонецького інтернату за участі поліцейських долучились до «Тижня права»

Вихованці сєвєродонецького інтернату за участі поліцейських долучились до «Тижня права»
195739 ПЕРЕГЛЯДІВ

Сьогодні начальник сектору моніторингу Сєвєродонецького відділу поліції Віталій Коваленко та інспектор ювенальної превенції Людмила Нечваль підвищували правову обізнаність учнів 10-11х класів Сєвєродонецької школи-інтернату.

Навчальна лекція-семінар складалася з трьох основних блоків – поняття прав дітей, їх різновиди; де закінчуються права та починаються обов’язки та що робити та куди звертатися в разі порушення прав та свобод.

«Частіше за все ми знаємо, що маємо права, проте які вони, як їх реалізувати та захистити ми лише здогадуємося. Тому, аби детально розібратися в цій темі, бути здатними відстоювати їх та не порушувати правового простору іншої людини, ви отримаєте практичні рекомендації та контакти всіх служб, які створені для захисту ваших прав», - розпочав зустріч Віталій Коваленко.

Після розгляду передбачених питань, правоохоронці зупинилися на проблемах булінгу, паління, вживання алкогольних та слабоалкогольних напоїв, наголосивши, що деякі зі слухачів вже досягнули віку притягнення до адміністративної відповідальності за ці правопорушення.

Правоохоронці запевнили, що звернення за консультацією з проблемних питань є виключно конфіденційним, а якщо те або інше питання не під юрисдикцією поліції, то поліцейські допоможуть звернутися до відповідної служби.

                                                                                         За інформацією Сєвєродонецького відділу поліції

 

Теги: поліція, поліція луганщини, тиждень права

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео