Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Старобільські поліцейські проводять уроки права зі школярами

Старобільські поліцейські проводять уроки права зі школярами
84492 ПЕРЕГЛЯДІВ

В рамках проведення «Всеукраїнського тижня права» співробітники ювенальної превенції Старобільського відділу поліції завітали до старшокласників Підгорівської загальноосвітньої школи, де провели з школярами урок права, а також надали поради, як не потрапити у ситуацію, пов’язану з домашнім насильством.

«Ми хочемо навчити підлітків усвідомлювати та розуміти свої права, що державою гарантовано їх захист. Ми розповідаємо дітям, куди вони можуть звернутися за допомогою в разі порушення їх прав, - підкреслив старший інспектор з ювенальної превенції Старобільського відділу поліції капітан поліції Роман Гончаренко.

Зі школярами Підгорівської школи поліцейські обговорили актуальну для учнів тему домашнього насильства та жорстокості в молодіжному середовищі. Правоохоронці звернулися про дітей, не мовчати про такі факти, а одразу звертатися до поліції. Такі профілактичні зустрічі з учнями району правоохоронці проводять систематично з метою правового виховання молоді та попередження підліткової злочинності.

                                                                   

                                                                                            За інформацією Старобільського відділу поліції

 

Теги: поліція, поліція луганщини, всеукраїнський тиждень права, уроки права

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео