Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Поліцейська волонтерська делегація завітала до вихованців інтернату в прифронтовому місті Щастя

Поліцейська волонтерська делегація завітала до вихованців інтернату в прифронтовому місті Щастя
223730 ПЕРЕГЛЯДІВ

Вже не вперше поліцейські з волонтерською місією навідуються до діточок з інтернатів прифронтових районів Луганщини, які на даний час найбільше потребують уваги зі сторони дорослих. І 24 грудня, за ініціативою Міністра внутрішніх справ в рамках проекту «Не будь байдужим – разом ми сильні», поліцейський волонтерський десант завітав до вихованців санаторно-школи інтернату в м. Щастя.

У закладі проживають та навчаються близько двох сотень дітлахів від 5-ти до16-ти років. Усі вони потребують особливої уваги з боку вихователів та медиків. Директор школи-інтернату Горбенко Олена Вікторівна розповіла гостям про умови навчання та лікування дітей, про те чим живуть вихованці, показала бібліотеку, яка нещодавно поповнилась новими яскравими книжками, музей української культури. Гості побачили спортивний та тренажерний зали, ігрові кімнати та кімнати релаксування.

А, коли гості увійшли до концертного залу, дітлахи оточили Іван Михайловича і один поперед одного розповідали про те, як їм дуже подобались поїздки на Західну Україну, про те, що вони дуже багато побачили там для себе цікавого. Розповідали про те, що були дуже вражені тим, як на Західній Україні святкують Різдво Христове, і сподіваються, що такі поїздки стануть доброю традицією.

На завершення зустрічі вихованці інтернату подарували гостям чудову концертну програму і вироблені своїми руками маленькі подаруночки. Подякували за увагу та зазначили, що з нетерпінням чекатимуть знову в гості.

«Зичу Вам усім добра, миру, благополуччя та злагоди, любові до України, любові до Бога і звичайно, віри у свої сили, тому, що коли є віра, то є майбутнє. Я впевнений, що такі талановиті діти як ви, будуть жити в великій, сильній та єдиній Україні»,- побажав на прощання Іван Михайлович і дітлахам і вихователям. І, вигукнув – «Слава Щастю! Слава Україні». 

 

Відділ комунікації поліції Луганської області

Теги: поліція, поліція луганщини

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео