Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

​На Луганщині поліція вилучила наркотики вартістю понад 15 млн грн

​На Луганщині поліція вилучила наркотики вартістю понад 15 млн грн
164915 ПЕРЕГЛЯДІВ

Слідчі Сєвєродонецького відділу поліції під процесуальним керівництвом місцевої прокуратури, спільно з оперативниками Управління карного розшуку та бійцями КОРД виявили та вилучили у 40-річного мешканця міста Лисичанськ 12,5 кг сушеного канабісу, 938 кущів конопель та заготовлену для збуту подрібнену марихуану.

Протягом поточного року в м. Лисичанськ, на території приватного домоволодіння, 40-річний місцевий мешканець в теплицях, які призначалися для вирощування троянд, організував «оранжерею» з конопель. До вирощування нарковмісної рослини чоловік підійшов з ентузіазмом та відповідними спеціальними знаннями в області агропромисловості. Теплиці були оснащені обігрівом, вентиляцією, крапельним поливом, кожна рослина була дбайливо підв`язана.

Окрім, майже 1000 кущів конопель, які чекали на дозрівання, у чоловіка були вилучені чотири полімерних пакети з канабісом вагою 6,5 кг та 60 пляшок об’ємом 0,5 літри, у яких також знаходився вже подрібнений канабіс вагою 6 кг.

Підозрюваному ще доведеться надати відповіді на питання слідчих під час проведення досудового слідства, що він мав на меті коли будував теплицю великих розмірів за сучасними технологіями та вирощував в ній наркорослини за усіма правилами агротехніки.

Дані факти внесені в ЄРДР за ознаками кримінальних правопорушень, передбачених ст. 309 КК України «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту» та 310 КК України «Посів або вирощування снотворного маку чи конопель».

Підозрюваному обрано запобіжний захід у вигляді домашнього арешту. Вилучені речовини спрямовані для проведення експертизи.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео