Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

На Луганщині з дружнім візитом команда рівненських поліцейських

На Луганщині з дружнім візитом команда рівненських поліцейських
138190 ПЕРЕГЛЯДІВ

В рамках проекту «Схід та Захід ЄДИНІ» до Луганської області завітали наші дорогі гості - поліцейські Головного управління Національної поліції в Рівненській області.

Тепла зустріч друзів продовжилась ознайомленням колег з роботою поліції Луганщини з екскурсії по тренінговому центру ГУНП в Луганській області. Рівненські поліцейські змогли побачити на власні очі в яких умовах проходять початкову підготовку майбутні поліцейські та за яких умов луганські поліцейські вдосконалюють свої навички.

Тренінговий центр оснащений сучасним обладнанням, навчальними класами, спортивним й тренажерним залами та навіть має свій стрілецький тир і боксерський ринг. На базі центру гостям продемонстрували тактичне містечко, де проводяться заняття з використанням різних видів зброї, відпрацьовуються та моделюються різноманітні ситуації, які можуть виникати під час несення служби.

Після тренінгового центру делегація відвідала Лисичанський відділ поліції, де ознайомилися з особовим складом поліції, подивилась в яких умовах працюють лисичанські поліцейські та відвідали спортивний комплекс, який находиться на базі відділу поліції. Наразі, поки на Луганщині проводиться АТО, цей спортивний зал тимчасово використовується як місце дислокації батальйону «Скіф» ГУНП в Запорізькій області, які допомагають луганським поліцейським здійснювати охорони публічної безпеки та забезпечувати правопорядок в області.

Після м. Лисичанська керівництво поліції Луганщини організувало гостям екскурсію на шахту ім. Мельникова. Дуже багато вражень було у поліцейських Рівненщини, які у спеціальному шахтарському костюмі з усіма необхідними засобами безпеки та під чітким наглядом спеціалістів, спустилися в лаву. Поліцейські «піднявшись на гора» були вражені побаченим.

Закінчився день тим, що всі зморені, втомлені, але задоволені спілкуванням та побаченим розмістилися в готелі, де їм належить гарно відпочити та набратися сил, бо вже завтра їх очікує змагання з рукопашного бою, де вони продемонструють свою майстерність, професійність, силу та мужність.

Побажаємо поліцейським-спортсменам і завтра на змаганнях не тільки здобути перемогу, а поспілкуватися й обмінятися спортивними напрацюваннями.

Відділ комунікації поліції

Луганської області

Теги: луганські поліцейські, майбутні поліцейські, рівненські поліцейські, гунп в луганській області, поліція луганщини, тренінговий центр, рівне, луганщина, поліція, схід та захід єдині

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео