Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Сто спеціальних жетонів та посвідчень працівників Національної поліції України знайшли своїх власник

Сто спеціальних жетонів та посвідчень працівників Національної поліції України знайшли своїх власник
221005 ПЕРЕГЛЯДІВ

29 грудня відбувся урочистий захід з нагоди офіційного вручення спеціальних жетонів та посвідчень працівників Національної поліції України курсантам Луганського державного університету внутрішніх справ імені Е.О. Дідоренка.

В жовтні місяці цього року, склавши Присягу працівника Національної поліції України, хлопці та дівчата присвятили своє життя служінню Українському народу та обрали шлях захисту прав і свобод громадян. Сьогодні ці молоді поліцейські стали власниками спеціальних жетонів з індивідуальними номерами, що видаються поліцейським та посвідчують їх належність до органів, закладів та установ Національної поліції України, підтверджують повноваження, встановлені Законом України «Про Національну поліцію».

«Шановні курсанти! У вашому житті ще буде чимало нових посвідчень, нових посад та звань, але жетон видається один раз на все професійне поліцейське життя. Пам’ятайте про це. Бажаю всім вам змістовної професійної реалізації, а всім нам – мирного неба та впевненого погляду в майбутнє», - привітав молодь ректор університету Віталій Комарницький.

Голова Луганської обласної адміністрації Юрій Гарбуз привітав курсантів з цією знаменною подією та особисто вручив жетони та посвідчення відмінникам навчання: Івану Артюху, Денису Битківському, Владиславу Гавриленку, Марині Гуріній, Владиславу Соловью, Юлії Ляшенко та Дар’ї Топчій.

За інформацією прес-служби
Луганського державного університету внутрішніх справ
імені Е.О. Дідоренка
Теги: лдувс, мвс, поліція, луганщина, поліція луганщини, курсанти, національна поліція, університет внутрішніх справ

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео