Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Велика родина Національної поліції Луганщини поповнилась новобранцями

Велика родина Національної поліції Луганщини поповнилась новобранцями
248148 ПЕРЕГЛЯДІВ

29 грудня слухачі Луганського центру первинної професійної підготовки «Академія поліції» Луганського державного університету внутрішніх справ імені Е.О. Дідоренка присягнули бути вірними захисниками правопорядку, миру та спокою в державі.

98 патрульних та 24 слідчих успішно пройшли первинну професійну підготовку та вже від сьогодні готові приступити до виконання службових обов’язків у підрозділах Національної поліції Луганської області.

«День прийняття присяги – це особливий день не тільки для нових співробітників, не тільки для навчального закладу, але й в першу чергу – для самої держави, яка з глибокою надією сьогодні дивиться на вас. Ваша життєва позиція гідна поваги. У ці хвилини кожний з вас переступив невидиму межу, яка відділяє цивільне минуле від, спресованого в часі, неспокійного ритму діяльності правоохоронця», - привітав випускників «Академії поліції» ректор Луганського державного університету внутрішніх справ імені Е.О. Дідоренка Віталій Комарницький.

Привітати нових поліцейських з цією важливою подією прийшли Голова Луганської обласної державної адміністрації – керівник обласної військово-цивільної адміністрації Юрій Гарбуз, представники обласної та міської влади, громадськості, Головного управління Національної поліції та Управління патрульної поліції в Луганській області.

«Присяга приймається на все життя і є незабутньою подією для кожного поліцейського, свідченням свідомого вибору та ставлення до професії. Пам’ятайте, що обраний вами шлях покладає на вас святий обов’язок завжди залишатися відданими українському народові, з високою відповідальністю виконувати поставлені завдання, бути чесними, сумлінними і дисциплінованими співробітниками, постійно захищати законні права та інтереси громадян нашої України», - вітаючи новобранців, наголосив заступник начальника ГУНП в Луганській області полковник поліції Юрій Слухаєнко.

Координатор міжнародної організації «АЙСІТАП» Олена Дмитращук за високий професіоналізм та відмінні викладацькі якості нагородила сертифікатами міжнародної організації «АЙСІТАП» працівників «Академії поліції», викладачів ЛДУВС імені Е.О. Дідоренка, тренерів Управління патрульної поліції, співробітників Сєвєродонецького відділу поліції та викладачів тренінгового центру.

«Хлопці та дівчата, які сьогодні стоять перед вами, пройшли нелегкий шлях відбору та навчання. Але це перший маленький крок в тому, щоб стати справжніми поліцейськими – людьми, чиєї допомоги чекають, на кого сподіваються щодня. І ви не маєте права не виправдати цих сподівань», — зазначив начальник Управління патрульної поліції в Луганській області Олександр Гостіщев.

За відмінне навчання протягом усього періоду проходження первинної професійної підготовки, успішне засвоєння навчального плану та зразкову дисципліну, подякою ректора ЛДУВС імені Е.О. Дідоренка були нагороджені дев’ять випускників «Академії поліції».

За інформацією
прес-служби Луганського державного університету внутрішніх справ
імені Е.О. Дідоренка
Теги: лдувс, поліція, поліція луганщини, луганщина, академія поліції, університет внутрішніх справ

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео