Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Понад 260 тисяч гривень збитків: скеровано до суду обвинувальний акт щодо посадовців військового лісгоспу

Понад 260 тисяч гривень збитків: скеровано до суду обвинувальний акт щодо посадовців військового лісгоспу
685 ПЕРЕГЛЯДІВ

   За процесуального керівництва військової прокуратури Вінницького гарнізону Спеціалізованої прокуратури у військовій та оборонній сфері Центрального регіону, завершено досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом незаконної порубки лісу та службового підроблення офіційних документів.

   Розслідування проводилось спільно зі слідчими ГУНП в Вінницькій області за оперативного супроводження працівників ВБКОЗ УСБУ в Вінницькій області.

   У ході досудового розслідування установлено, що посадові особи одного з військових лісгоспів Міністерства оборони України на території Вінницької області в серпні 2020 року вчинили протиправні дії, спрямовані на незаконну видачу лісорубного квитка Вінницькому військовому лісництву. На підставі цього документу, у подальшому, здійснено незаконну порубку лісу, що спричинило збитки державі на суму понад 260 тисяч гривень.

   26.02.2021 обвинувальний акт та цивільний позов на суму заподіяних збитків стосовно вказаних працівників лісгоспу, за обвинуваченням у вчиненні злочинів, передбаченого ч. 4 ст. 246 та ч. 2 ст. 366 КК України направлено до суду для розгляду по суті.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Прес-служба Спеціалізованої прокуратури у військовій та оборонній сфері Центрального регіону

Теги: Спеціалізована прокуратура у військовій та оборонній сфері Центрального регіону,військова прокуратура Вінницького гарнізону,скеровано до суду,обвинувальний акт,порубка,незаконна,260 тисяч гривень,збитки державі,направлено до суду

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео