Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Президент України висловив незадоволення щодо результатів боротьби із корупцієюІ

214298 ПЕРЕГЛЯДІВ

Президентом України Петром Порошенко було висловлено незадоволення результатами протидії корупції. Таку заяву було оприлюднено у рамках засідання Нацради, під час якого піднімались питання про боротьбу з корупцією.

Президент зазначив, що наступний рік повинен принести плідні результати, щоб громадяни України змогли відчути зміни: "Ми повинні показати, що створена цього року система зможе працювати на користь державі та її громадянам",

Президентом було застережено не радіти заспокійливим звітам про перший етап антикорупційної діяльності: «Ми рухаємось, але на даний момент корупція продовжує існувати у стінах держустанов. Ми повинні остаточно викорінити її, тоді я залишусь задоволеним».

Порошенко нагадав, що нещодавній візит віце-президента США Джо Байдена ознаменувався пропозицією допомоги Сполучених Штатів у боротьбі з корупцією: "Більша частина із матеріальної допомоги США Україні буде спрямована на організацію роботи антикорупційних відділів". Президент сподівається, що й інші європейські держави також підтримають Україну у її реформуванні.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео