Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Петро Порошенко підпише документи із НАТО, які зможуть підсилити українську обороноздатність

Петро Порошенко підпише документи із НАТО, які зможуть підсилити українську обороноздатність
26978 ПЕРЕГЛЯДІВ

Президентом України буде проанонсовано підпис декількох паперів із НАТО, які посприяють підсиленню обороноздатності України. Про це Порошенко розповів під час зустрічі із генсеком Північноатлантичного альянсу Йенсом Столтенбергом сімнадцятого грудня у Брюсселі.

Президент впевнений, що одразу після того, як наша держава виконає заходи оборонно-технічного партнерства Україна-НАТО за умовами документу, що був підписаний у рамках прес-конференції, Україна отримає значну підтримку від Альянсу.

«В наших планах підписання ще декількох паперів, що сприятимуть підсиленню обороноздатності держави», - наголосив Порошенко.

Нагадаємо, що зустріч президента Петра Порошенко із представниками НАТО, яка відбулась сімнадцятого грудня у штаб-квартирі в Брюсселі, завершилась підписанням Дорожньої карти щодо оборонно-технічних відносин Україна-НАТО. Положення документу включають співробітництво, яке сприятиме розвитку озброєння України, досягнення взаєморозуміння із НАТО та допомога Україні у переході до стандартів Північноатлантичного Альянсу.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео