Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Петро Порошенко: «Захист Батьківщини від зовнішньої загрози – це те, що об’єднує Україну та Ізраїль»

Петро Порошенко: «Захист Батьківщини від зовнішньої загрози – це те, що об’єднує Україну та Ізраїль»
187700 ПЕРЕГЛЯДІВ

Така думка була озвучена українським Гарантом під час офіційної зустрічі з Реувеном Рівліном, котрий наразі стоїть біля керма Ізраїльської держави. Крім того, червоною ниткою розмови двох президентів стали актуальні питання сьогодення. Серед них подальший розвиток партнерських відносин, поглиблена взаємодія щодо вирішення важливих різноманітних питань на міжнародному рівні. В свою чергу Петро Порошенко не лише дякував пану Рівліну за те, що Ізраїль допомагає постраждалим українцям на Євромайдані та у зоні АТО отримати належну медичну допомогу, а й говорив про нелегку ситуацію на Сході України. 

Говорили й про розвиток та новий рівень співробітництва в торгівельно-економічному, науково-технічному, туристичному та гуманітарному напрямку.

Петром Порошенком була дана обіцянка сприяти розвитку на українському ринку ізраїльських компаній, котрі матимуть бажання інвестувати в українську економіку.

В свою чергу Реувен Рівлін дякував усім українцям, котрі чимало зробили для розвитку Держави Ізраїль. Серед таких і його вчитель Зеєв Жаботинський.

На завершення зустрічі, Петро Порошенко запросив Реувена Рівліна відвідати в 2016 році Україну, аби на самому оцінити реформи, які відбуваються в країні, й процес боротьби з корупцією.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео