Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Президент вимагає підвищити зарплати військовим

187749 ПЕРЕГЛЯДІВ

Петро Порошенко вважає за необхідне якнайскоріше підвищити зарплати військовим, які служать у зоні АТО. З цим проханням Президент звернувся до Арсенія Яценюка, написавши прем’єр-міністру офіційного листа.

Президент Петро Порошенко звернувся до очільника уряду Арсенія Яценюка. У своєму листі Президент попросив терміново розглянути питання про підвищення заробітних плат військовим, які беруть безпосередню участь у виконанні основних завдань у ході проведення антитерористичної операції. Як відомо, точний розмір зарплат, які Президент вважає за потрібне надати учасникам АТО, Порошенко не вказав. Однак раніше керівник держави анонсував збільшення зарплати військових, які служать на контрактній основі на сході країни, у 2,5 рази.

У своєму листі Президент зауважив, що кошти на ці витрати наявні у державному бюджеті.

Як повідомляють офіційні джерела, на четвер 14 січня заплановане проведення прес-конференції Петра Порошенка. У ході цього заходу очільник держави відповість на гострі питання журналістів, зокрема, будуть обговорюватися питання економіки та ситуація на окупованих та непідконтрольних українській владі територіях.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео