Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Петро Порошенко зустрівся з представником Тристоронньої контактної групи

Петро Порошенко зустрівся з представником Тристоронньої контактної групи
54126 ПЕРЕГЛЯДІВ

Президент України Петро Порошенко зустрівся з представником України від політичної підгрупи Тристоронньої контактної групи Ольгою Айвазовською, аби обговорити проведення виборів на окупованій частині Донбасу та виконання Росією Мінських домовленостей.

Варто відзначити, що збільшення обстрілів проросійськими бойовиками українських військових позицій може стати початком розгорнення масштабної поліцейської місії для забезпечення безпеки ОБСЄ у Донбасі. Цю можливість президент та представник ТКГ вважають чи не єдиним шляхом збереження у зоні військового конфлікту життя представників Організації з безпеки та співпраці у Європі.

Крім того, однією з важливих тем, піднятих під час зустрічі її учасниками, стало внесення на розглядання Верховною Радою нових кандидатур членів Центральної виборчої комісії.

Нагадаємо про те, що під час минулих переговорів у Мінську сторони так і не дійшли згоди щодо обміну полоненими у Донбасі. І, хоча президент України не виключає можливості проведення виборів на вищезазначеній території вже цього року, Тристороння контактна група не поспішає підтримати Порошенка.


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео