Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Відкриття фабрики концерну «Unilever» на Київщині

Відкриття фабрики концерну «Unilever» на Київщині
108096 ПЕРЕГЛЯДІВ

Відтепер британсько-нідерландський концерн «Unilever», відомий та популярний у всьому світі через власну якісну продукцію у вигляді продуктів харчування і побутової хімії, співпрацюватиме і з нашою державою – підприємство великого концерну у вигляді чайної фабрики почало свою роботу на Київщині.

За словами президента України Петра Порошенка, такий масштабний крок, зроблений іноземними бізнес-партнерами у сторону нашої держави, є добрим знаком через те, що це є чудовим підтвердженням успішності реформування українського законодавства та плідної боротьби з корупцією.

Варто відзначити, що подібний інвестиційний проект «Unilever» - взагалі найбільший з моменту виходу продукції концерну на український ринок.

З точки зору голови правління компанії Пола Полмана, крок британсько-нідерландського концерну на українську територію є своєрідним сигналом довіри до сьогоднішніх українських реформ.

Цікаво, що велика чайна фабрика працюватиме в Україні виключно за екологічними європейськими стандартами, котрі передбачають 100% переробки й утилізації відходів в обхід шкоди навколишньому середовищу. Загальний річний об'єм продукції, передбачений роботою підприємства – 1600 тонн.


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео