Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

НАТО затвердив унікальний комплексний пакет допомоги Україні

НАТО затвердив унікальний комплексний пакет допомоги Україні
27180 ПЕРЕГЛЯДІВ

Практична допомога у сорока сферах, вісім цільових фондів та п'ять спеціальних програм, направлених на відновлення безпеки в Україні – саме такі дії у контексті нашої держави планує почати Північноатлантичний альянс. До речі, один з вищезазначених фондів вже розпочав працювати і стосується він розмінування – процесу, наразі актуального для більшості українських територій.

За словами президента України Петра Порошенка, котрий приймав участь у засіданні Комісії Україна-НАТО у Варшаві, ухвалений комплексний пакет допомоги нашій державі є безпрецедентним, оскільки з боку Альянсу подібна суттєва та широка підтримка ще ніколи не надавалася країнам-партнерам НАТО.

Варто відзначити, що цього року збільшиться й кількість радників Альянсу в Україні. Такі кроки вирішено зробити для ще більш ефективної координації співпраці нашої країни та НАТО.

З точки зору Генерального секретаря Альянсу Єнса Столтенберга, у НАТО вітають політику активного реформування, розпочату в Україні, та боротьбу з викорінення корупції. Підписання ж документу про надання нашій державі комплексної допомоги від Північноатлантичного альянсу свідчить про те, що Україна повністю віддана верховенству закону та права на своїй території.


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео