Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Президент України запропонував волонтерові пост заступника міністра охорони здоров’я

Президент України запропонував волонтерові пост заступника міністра охорони здоров’я
162071 ПЕРЕГЛЯДІВ

Президент України Петро Порошенко зробив пропозицію Уляні Супрун – волонтеру, лікарю та автору багатьох гуманітарних ініціатив, направлених на українців – стати новим заступником міністра охорони здоров'я. Таке рішення український президент прийняв, спираючись на активну діяльність пані Супрун у контексті забезпечення армії України сучасними ліками, аптечками та надання висококваліфікованої медичної допомоги.

З точки зору Петра Порошенка, волонтер має допомогти галузі охорони здоров'я України реформуватися у бік набуття європейських стандартів та повного звільнення від бюрократії і корупції. Сама Уляна Супрун погодилася з президентом, додавши, що швидка розробка та затвердження якісної стратегії вищезазначеного реформування є пріоритетним для медичної галузі.

Нагадаємо про те, що волонтер разом зі своїм чоловіком Марком заснували гуманітарний проект «Захист патріотів» вже через тиждень після старту масштабної Революції Гідності. Родина Супрун знаходилася на Майдані у найгарячіші та найвідповідальніші моменти, надаючи медичну допомогу усім його учасникам. Крім того, близько 16,5 тисяч українських воїнів отримали від волонтерів спеціальні аптечки, зібрані за стандартами НАТО.


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео