Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Україна повністю виконала Мінські домовленості

Україна повністю виконала Мінські домовленості
27145 ПЕРЕГЛЯДІВ

Про вищезазначений результат повідомив президент України Петро Порошенко, додавши, що наша держава чекає припинення вогню та провокацій з боку Російської Федерації. Сама ж Україна виконала усі свої зобов'язання у сфері безпеки перед Мінськом повністю.

Крім того, нашою державою вже на 95% виконані політичні вимоги, передбачені Мінськими домовленостями. І тепер справа залишається тільки за російською стороною, оскільки без двостороннього виконання припинення війни в окупованій частині Донбасу унеможливлюється.

За словами українського президента, слідування пунктам Мінських домовленостей призведе до деокупації тимчасово непідконтрольних Україні східних регіонів і встановленню у них довгоочікуваного миру. Але гальмує цей процес саме ворожа РФ, яка не виконує «Мінськ-2».

З точки зору Петра Порошенка, Україні дуже важливо мати сценарій, за яким можна було б мотивувати Росію припинити вогонь по українських позиціях та ведення окупаційної політики у нашій державі. Не менш важливо у цьому контексті також зупинити кровопролиття з боку як української, та і російської армії.

 


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео