Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Україна зацікавлена у співпраці з американською Каліфорнією

Україна зацікавлена у співпраці з американською Каліфорнією
54109 ПЕРЕГЛЯДІВ

Неймовірний потенціал України у сферах IT та сільського господарства і один з найбагатших штатів США – Каліфорнія – у якості можливого інвестору для малого та середнього бізнесу нашої держави – саме це на офіційній зустрічі обговорили президент України Петро Порошенко і Губернатор штату Джеррі Браун.

Варто відзначити, що Каліфорнія стала не тільки першою, хто в Америці вшанував жертв трагедії Голодомору, встановивши їм у Лос-Анджелесі величний меморіал 30 років тому, а й усіляко сприяла зростанню та подальшому всебічному розвитку сфери безпеки.

Зокрема, Національні гвардії нашої країни та американського штату проводили спільні військові навчання, а США ще й приймали участь у розбудові нової патрульної поліції в Україні.

Спираючись на той факт, що Каліфорнія входить до десятки найрозвиненіших у контексті економіки штатів світу та й досі є визнаним лідером у сфері високих технологій, українська сторона є вельми зацікавленою у поглибленні співпраці з американським штатом. І, можливо, це станеться дуже скоро – Джеррі Браун вже запросив Петра Порошенка до Каліфорнії для ознайомлення з її інвесторськими можливостями і вражаючим економічним потенціалом.


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео