Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Розслідування авіакатастрофи за участю малайзійського «Боїнга» близьке до завершення

Розслідування авіакатастрофи за участю малайзійського «Боїнга» близьке до завершення
81099 ПЕРЕГЛЯДІВ

Два роки тому 298 людей, які у літаку «Боїнг-777» прямували за курсом Амстердам-Куала-Лумпур, загинули у страшній авіакатастрофі, спричиненій пострілом ракети системи «Бук», котра належала військам протиповітряної оборони Збройних сил Росії. За словами президента України Петра Порошенка, наша держава спільно з владою Нідерландів, Австралії, Малайзії та Бельгії не припиняла розслідувати причини трагедії і, таким чином, виявляти винних у ній. Тепер справа наближається до свого завершення.

Петро Порошенко впевнений у тому, що цілковита відповідальність за загибель майже трьох сотень пасажирів малайзійського «Боїнга» лежить на російських терористах. Ще один доказ цього, окрім проведеної експертизи щодо причин падіння літака, криється у всілякому перешкоджанні Росією ведення розслідування. Країна навіть заблокувала рішення ООН про створення Міжнародного трибуналу, користуючись власним правом вето.

Український президент зауважив, що, не дивлячись на зловживання РФ своїм положенням на світовій політичній арені, винні у трагедії будуть серйозно покарані. Такої ж думки дотримуються й вищезазначені чотири країні, котрі втратили своїх громадян у небі над Донбасом у липні 2014-го.


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео