Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

В Україні посилено контроль за обігом боєприпасів та вибухівки

В Україні посилено контроль за обігом боєприпасів та вибухівки
243157 ПЕРЕГЛЯДІВ

Після терористичного акту в центрі Києва, у результаті якого загинув журналіст Павло Шеремет, президент України Петро Порошенко порекомендував вжити необхідних заходів для забезпечення громадських безпеки та порядку. Займатимуться виконанням цього непростого завдання Уряд України та Київська міська державна адміністрація.

З точки зору Петра Порошенка, захист українських громадян наразі має стати пріоритетним напрямком роботи Кабінету міністрів та мерії столиці нашої держави. Крім того, правоохоронці мають підвищити рівень оперативності реагування на ті правопорушення, котрі виникають у місцях масового громадського скупчення. Для цього планується збільшити кількість встановлених на наближених до таких територій приладів відеозапису, які зберігатимуть записану інформацію якомога довше.

За словами президента України, нещодавні трагічні події на території нашої країни свідчать про суттєве погіршення криміногенної ситуації. Викликане воно російською агресією та неконтрольованим обігом вибухівки та боєприпасів, котрі направлені на загальну дестабілізацію рівня безпеки в українському суспільстві. Варто відзначити, що правоохоронні структури вже збільшили протидію незаконному обігу подібної зброї.


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео