Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

В Україні створено державний спецназ

В Україні створено державний спецназ
189166 ПЕРЕГЛЯДІВ

Ще два роки тому, коли в нашій країні тільки починалася війна з насильницькою російською окупацією, українські воїни-захисники, окрім власного бойового духу та гарячого патріотичного серця, не мали жодної зброї, котра б могла стримати потужного іноземного агресора. Проте, з того часу відбулося вже чимало змін, одна з яких набула своєї чинності сьогодні, 26-го липня.

Президент України Петро Порошенко підписав особливий Закон, котрий регламентує завершення процедури створення в Україні Сил спеціальних операцій Збройних Сил України і ця подія є надважливою в умовах захисту українських незалежності та суверенітету. За словами українського президента, з державним спецназом робота ЗСУ стане ще більш ефективною і скоординованою.

Варто відзначити, що Сили спеціальних операцій створені за найвищими стандартами НАТО і повністю відповідають стратегії співпраці між Україною та Північноатлантичним альянсом. Крім того, швидку підготовку бійців спецпризначення забезпечуватимуть новостворені тренінгові програми спеціального українського центру.


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео