Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

США та Італія незмінно підтримуватимуть Україну у поверненні її територіальної цілісності

США та Італія незмінно підтримуватимуть Україну у поверненні її територіальної цілісності
81143 ПЕРЕГЛЯДІВ

Таке рішення озвучили Джеффрі Пайєтт і Фабріціо Романо - Посли США та Італії в Україні, котрі зустрілися з президентом нашої держави Петром Порошенком в епілозі їх української дипломатичної місії.

Варто відзначити, що вищезазначені країни підтримують позицію Української держави у контексті відносин з агресивною Російською Федерацією вже другий рік поспіль і зазначають, що вельми зацікавлені у відстоюванні Україною своїх кордонів, незалежності й суверенітету.

Метою візиту італійського та американського послів стало обговорення з Порошенком загострення ситуації у Донбасі через збільшення обстрілів проросійськими терористичними угрупуваннями і, як наслідок, черговий зрив виконання РФ Мінських домовленостей. Цікаво, що, з точки зору містера Пайєтта, безвідповідальне ставлення Росії до «Мінську-2» дуже швидко зійде нанівець тільки тоді, коли зовнішній санкційний тиск на агресивну державу посилиться ще більше. Додаткових проблем також наразі завдають і протести бойовиків пускати представників Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ на окуповані донбаські землі.

За словами Посла США, Російська Федерація все ще знаходиться досить далеко від виконання умов Мінських домовленостей

 


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео