Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Україна поглибить співпрацю з Малайзією

Україна поглибить співпрацю з Малайзією
216232 ПЕРЕГЛЯДІВ

З 3-го по 5-те серпня поточного року президент України Петро Порошенко перебуватиме в Малайзії, де проведе декілька офіційних зустрічей з представниками влади держави та прийме участь у масштабному україно-малайзійському бізнес-форумі. Варто відзначити, що перший подібний захід у рамках співробітництва двох країн пройшов ще у 2003-му році у Києві.

За словами українського президента, за 13 років наша держава кардинально змінилася. Її галузі зазнають реформування, корупція викорінюється, оборонно-промисловий комплекс, авіація, космос та сільське господарство перетворюються на перспективні інвестиційні майданчики, а завдяки відновленню економічної стабільності та санації банківської системи Україна вже піднялася на цілих 56 пунктів у рейтингу світового ведення бізнесу у порівнянні з 2012-м роком.

Тому Петро Порошенко акцентував увагу малайзійської влади на тому, що наша держава може стати воротами для Малайзії на міжнародні європейські ринки у той час як сама країна тільки виграє від поглиблення співпраці з Українською державою.

Варто відзначити, що Малайзія зацікавлена в інвестуванні у перспективну українську промисловість. Україна ж, у свою чергу, має намір отримати досвід малайзійських компаній у сфері технологічних інновацій. До того ж, країни планують ініціювати створення україно-малайзійського торгового комітету.


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео