Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Індонезія запровадить безвізовий режим з Україною

Індонезія запровадить безвізовий режим з Україною
216243 ПЕРЕГЛЯДІВ

Під час робочого візиту до Індонезії президент України Петро Порошенко разом з тамтешньою Главою держави Джоко Відодо обговорили та підписали низку економічно та соціально важливих для обох країн законодавчих документів.

Президент Індонезії, заявивши про свій намір скасувати візовий режим для громадян України, був повністю підтриманий Президентом Порошенко, котрий сприйняв новину щодо цього черговою віхою розвитку спільної україно-індонезійської туристичної політики. Крім того, співпраця держав збільшиться й у гуманітарній, політичній, торговельно-економічній та міжнародній сферах. До речі, український президент подякував індонезійському за підтримку кандидатури нашої держави під час голосування до Ради безпеки ООН.

Варто відзначити, що суттєвого посилення зазнає також спільна україно-індонезійська освітня програма, у рамках якої відбуватиметься інтенсивний обмін студентами. Цікаво, що успішний економічний досвід, отриманий Україною після початку функціонування Зони вільної торгівлі з Канадою, надихнув Українську державу розпочати відповідні консультації про наступну ЗВТ і з Республікою Індонезія. Таку бізнес-ініціативу з боку України влада Індонезії сприйняла з великим ентузіазмом.


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео