Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Підрозділи Збройних Сил України приведені у посилену бойову готовність

Підрозділи Збройних Сил України приведені у посилену бойову готовність
27161 ПЕРЕГЛЯДІВ

Ескалація україно-російського конфлікту на тимчасово окупованих територіях Донбасу та ведення Російською Федерацією провокаційних дій в Автономній Республіці Крим змусили президента Української держави Петра Порошенка наказати посилити бойову готовність усіх підрозділів Збройних Сил України.

За його словами, до охорони українських кордонів з тимчасово непідконтрольними нашій державі Кримом та частинами Донбасу прикордонники мають поставитися з усією серйозністю, посиливши несення служби у вищезазначених регіонах через велику ймовірність загрози терористичних атак. Крім того, має збільшитися й охорона українських стратегічних об'єктів.

Кількість спостерігачів Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ на кордонах України з Кримом буде максимізована, а українська сторона вимагатиме пропуску представників СММ на територію наразі окупованої АР. Також президент наголосив на тому, що поїздка українців до Криму найближчим часом може містити потенціальну загрозу, тому від подібних мандрівок поки що краще утриматися.

Варто відзначити, що нарощування бойових угрупувань підрозділів Збройних Сил України, котрі знаходяться на україно-кримському кордоні, вже відбулося. Військові частини ЗСУ приведені у повну посилену бойову готовність.


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео