Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

У США вважають, що відповідальність за кримські провокації лежить на Росії

У США вважають, що відповідальність за кримські провокації лежить на Росії
108247 ПЕРЕГЛЯДІВ

Про це президентові України Петру Порошенку під час обговорення у телефонному режимі напруженої ситуації у Донбасі та АР Крим заявив Джозеф Байден – віце-президент Сполучених Штатів Америки. Крім того, американська влада уважно відстежує усі новини у ЗМІ стосовно україно-російського конфлікту, через загострення якого відбувається й військова ескалація у зоні АТО та Криму.

За словами Петра Порошенка, чергові брехливі заяви російської сторони про вину України у початку провокацій в АР – лише ще одна невдала спроба виправдання агресивних дій Російської Федерації на територіях нашої держави та ведення безпринципної окупаційної політики. Глава Української держави наголосив на тому, що прагне уникнути безпідставних звинувачень та подальшої військової ескалації у стосунках із Росією.

Джозеф Байден, зі свого боку, підтвердив готовність Америки допомагати Україні й надалі, а також зауважив, що Україна робить усі необхідні кроки, аби припинити гібридну війну з агресивною РФ. Варто відзначити, що сторони погодилися на подальше продовження діалогу у Нормандському форматі.


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео