Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Президент України не відкидає можливість оголошення нової хвилі мобілізації та введення військового

Президент України не відкидає можливість оголошення нової хвилі мобілізації та введення військового
243386 ПЕРЕГЛЯДІВ

Хоча раніше президент України Петро Порошенко й наголошував на тому, що чергова хвиля мобілізації в Україні найближчим часом не передбачається, різке погіршення військового стану на тимчасово окупованих Російською Федерацією територіях Автономної Республіки Крим і Донбасу змусило Главу Української держави змінити свою думку щодо цього й говорити про можливість невідкладного введення військового положення у нашій країні та оголошення чергової хвилі мобілізації.

За словами Порошенка, російська армія спеціально приїздить до України, аби знищувати українську націю. Але немає нічого важливого, ніж Україна, її незалежність , демократія, свобода та суверенність. Тому агресивний ворог, спираючись на суттєве покращення стану української армії, завжди отримуватиме від її воїнів сувору відсіч.

Варто відзначити, що, хоча нова хвиля мобілізації ще не оголошувалася, чітка програма набору до контрактної армії триває й сьогодні. А для тих патріотів, котрі приймуть рішення піти служити до її лав, вже збільшено рівень грошового забезпечення і покращено якість медичного, харчового та речового обслуговування. Загалом, сприятливі умови для служіння в українській армії на сьогоднішній день складаються для 45-ти тисяч українців.


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео