Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Туреччина продовжує підтримувати незалежність та територіальну цілісність України

Туреччина продовжує підтримувати незалежність та територіальну цілісність України
216363 ПЕРЕГЛЯДІВ

Про це у робочій телефонній розмові з Главою Української держави Петром Порошенком заявив чинний президент Турецької Республіки Реджеп Таїп Ердоган, наголосивши на незмінності власних політичних орієнтирів щодо України.

Український президент, у свою чергу, зауважив, що наша держава знаходиться на боці сьогоднішнього законно обраного лідера Туреччини Ердогана та його Уряду, незважаючи на сумні наслідки спроби військового перевороту у країні цьогорічного липня та нищівну критику з боку світової політичної спільноти. Варто відзначити, що, за словами турецького президента, Туреччина, як і раніше, категорично не визнає насильницьку окупацію Російською Федерацією Автономної Республіки Крим і продовжує надавати усю необхідну підтримку її корінному населенню – кримським татарам, які потерпають від силоміць встановленого російською владою політичного режиму.

Українська та турецька сторони акцентували увагу на взаємному налаштуванні й надалі поглиблювати стратегічне україно-турецьке партнерство на державному рівні та, зокрема, у контексті продовження обопільного розвитку енергетичного сфери.


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео