Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Україна та Польща повернуться до будування конструктивного державного діалогу

Україна та Польща повернуться до будування конструктивного державного діалогу
216398 ПЕРЕГЛЯДІВ

Незважаючи на визнання Польщею кривавої Волинської трагедії геноцидом проти власного народу та на обурення цим фактом української влади, оскільки у зазначеній вище сумній події чимало своїх громадян втратила й Українська держава, країни все-таки поновлять економічне співробітництво на міжнародній політичній арені.

Про це в День Незалежності України, у результаті робочого візиту польського президента Анджея Дуди до нашої держави повідомив президент України Петро Порошенко, котрий подякував Польщі за її тверду позицію щодо засудження агресивної окупаційної політики Російської Федерації в Автономній Республіці Крим та на території українського Донбасу.

Варто відзначити, що під час зустрічі лідерів двох держав була обговорена й низка питань економічного характеру, зокрема, розширення співпраці у вищезазначеній галузі між Україною та Польщею. До того ж, Порошенко зазначив важливість участі польських партнерів-інвесторів у процесі компенсації економічного ембарго, котре проти нашої держави наразі безжально застосовує Росія, та підтримку Польщею усіх євроінтеграційних прагнень української сторони.


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео