Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Військові-учасники АТО отримали державні нагороди від президента України

Військові-учасники АТО отримали державні нагороди від президента України
135320 ПЕРЕГЛЯДІВ

Згідно тексту спеціального Указу Глави Української держави Петра Порошенка, свої нагороди за участь в антитерористичній операції на територіях тимчасово непідконтрольних Уряду України Донецької та Луганської областей отримали 78 героїв-військовослужбовців. З них десять, нажаль, посмертно.

Варто зазначити, що ті 68 українських бійців-патріотів, котрі були відзначені такими значними нагородами як медаль «Захиснику Вітчизни», орден Богдана Хмельницького та орден «За мужність», отримали поранення різних ступенів тяжкості під час несення служби у зоні проведення АТО у період з минулорічного листопада по поточний 2016-й рік. Найбільш травматичними для наших військових виявилися Горлівка, Авдіївка, Опитне та Піски. Нагороджені українські бійці є учасниками 17-ї, 93-ї та 128-ї бригад.

Важливо додати, що режим тиші, котрий сторона армії України зобов'язалася забезпечити у ніч з 31-го серпня по 1-ше вересня, знаходиться у досить хиткому положенні через агресивні атаки проросійськими терористичними угрупуваннями позицій українських військових. Штаб АТО, таким чином, вже зафіксував більше трьох десятків обстрілів наших бійців з крупнокаліберної зброї російських бойовиків.


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео