Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

У Маріуполі відкрився Центр надання адміністративних послуг

У Маріуполі відкрився Центр надання адміністративних послуг
216472 ПЕРЕГЛЯДІВ

Ще один крок до економічної детінізації, подолання корупції та відкритості української влади зробила Маріупольська міська влада. Саме там відкрився унікальний Центр надання адміністративних послуг, котрий президент України Петро Порошенко назвав символом ефективного та прозорого управління.

Глава Української держави був присутнім на церемонії урочистого відкриття установи. За словами президента, зазначений вище ЦНАП відтепер є новим символом Маріуполя та дієвим інструментом у подоланні бюрократії. А використання новітніх цифрових технологій зробить діяльність Центру не тільки оперативною, а й дуже якісною.

Завдяки інноваційній установі, жителі Маріуполя зможуть отримувати необхідні їм послуги без очікування в обов'язкових довгих чергах. Як зазначив Петро Порошенко, повної автоматизації у найближчому майбутньому також зазнають такі служби як фіскальна, міграційна і навіть пожежна. За твердим переконанням президента України, наша держава має кардинально змінюватися у бік надання своїм громадянам послуг дійсно європейського рівня.

Крім того, позитивного впливу від всеукраїнського реформування встиг зазнати й сам Маріуполь, зокрема, його місцевий бюджет, котрий за два останні роки встиг збільшитися рівно у два рази. Варто відзначити, що відкриття у місті ЦНАП стало можливим не тільки завдяки ініціативі української влади, а й завдяки підтримці американських партнерів та їх програми «USAID». Важливо додати, що загальна вартість цього проекту складає більше 20-ти мільйонів гривень, а щоденна кількість людей на прийомі у ЦНАП сягатиме майже 1200 осіб.


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео