Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Президентський рейтинг Глави Української держави знижується

Президентський рейтинг Глави Української держави знижується
135367 ПЕРЕГЛЯДІВ

Громадяни України не готові підтримувати свого чинного президента Петра Порошенка у разі проведення дострокових виборів. Такі неймовірні дані, спираючись на кількість позитивних реформ, впроваджених паном Порошенком за час свого президентства, оприлюднила соціологічна група «Рейтинг», в опитуванні якої взяли участь біля двох тисяч респондентів з різних територій нашої держави.

Трохи менше за 11% українців впевнено зголосилися голосувати за Петра Порошенка під час гіпотетичних президентських виборів. Тим лідером, котрий насправді має очолити правління країною у настільки непростий для неї історичний період, є Юлія Тимошенко, довіру якій висловили майже 18% опитаних. На другому місці з 11,5% голосів розташувався Юрій Бойко (лідер «Опозиційного блоку»).

Третє та четверте місця рейтингу відповідно зайняли Олег Ляшко (за нього проголосували біля 10%) та Львівський міський голова Андрій Садовий (майже 9%).

Надія Савченко розташувалася на шостому місці. На два відсотки її випередив володар п'ятого місця Анатолій Гриценко. На останньому місці з менш ніж 4,5% голосів опитаних знаходиться Олег Тягнибок.

Цікаво, що суттєве зниження власних позицій отримав не тільки Петро Порошенко. За останні два місяці майже у два рази впала й політична популярність української льотчиці Надії Савченко. Натомість, продовжує рости громадська підтримка Юлії Тимошенко.


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео