Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Розслідуванням підпалу будівлі телеканалу «Інтер» займатиметься Генеральна прокуратура

Розслідуванням підпалу будівлі телеканалу «Інтер» займатиметься Генеральна прокуратура
189482 ПЕРЕГЛЯДІВ

Розслідуванням зухвалого підпалу, у результаті якого було вщент знищено міжнародну редакцію, суттєво пошкоджено ньюсрум, студію та інші приміщення будівлі українського телеканалу «Інтер», займатиметься Генеральна прокуратура. Відповідне доручення Голові установи Юрію Луценку дав президент України Петро Порошенко, зазначивши, що подібні провокації у будь-якій країні світу неприпустимі.

За словами Порошенка, подальша ескалація насилля у будь-якій формі українською владою допущена не буде, оскільки зазначена вище влада має усі ресурси, аби забезпечити порядок та безпеку всій країні. Окрім того, ці завдання є пріоритетними та принциповими для усіх спецслужб держави.

Нагадаємо про те, що підпал будівлі телеканалу було вчинено 4-го вересня, декількома групами невідомих, котрі вторглися до приміщення та використали керосин. До початку шокуючого інциденту біля будівлі проходив масштабний мітинг, серед учасників якого, за переконаннями міністра внутрішніх справ Арсена Авакова, були й колишні бійці 30-ї бригади Збройних Сил України.

Головною причиною підпалу, спираючись на плакати пікетувальників та обурливі надписи, залишені учасниками мітингу на фасаді будівлі, були можливі сепаратистські настрої, а також антипатріотична інформаційна політика телеканалу «Інтер».


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео